Proiectul național de selecție “HAI LA BIATLON”

Proiectul național de selecție “HAI LA BIATLON”

In perioada 23.11-22.12.2023 CSS Baia Sprie in parteneriat cu ISJ Maramures si FRSB, demareaza Proiectul național de selecție “HAI LA BIATLON”. Vor fi organizate activitati de selecție in unitatile scolare din Baia Mare, Baia Sprie, Cavnic, Tautii de Sus, unde copii claselor I – IV vor descoperit, tainele biatlonului.
Federația Română de Schi-Biatlon, în parteneriat cu IBU (@biathlonworld), a lansat la începutul acestei luni programul de selecție “Hai la Biatlon”, prin care sute de elevi din școlile generale vor lua primul contact cu schiul și cu biatlonul și vor fi încurajați să se înscrie pe viitor în programe de pregătire specializată. Ca parte a acestui proiect, IBU a trimis deja seturi complete de arme electronice cu laser către 22 de federații sportive, care au depus proiecte în acest sens. Federația Română de Schi-Biatlon a primit 10 astfel de arme electronice cu laser.
Desfășurat sub egida programului “Happy on Biathlon”, lansat de International Biathlon Union, proiectul FRSB își propune o acoperire națională, în care să antreneze sute de copii, cu dorința de a-i smulge din fața ecranelor și a-i aduce la sport, în aer liber.
Îi așteptăm cu drag la cursul de pregătire specifica la CSS Baia Sprie.

Share


Sari la conținut