În perioada 23.11-22.12.2023 CSS Baia Sprie în parteneriat cu ISJ Maramureş şi FRSB, au demarat Proiectul național de selecție “HAI LA BIATLON”

În perioada 23.11-22.12.2023 CSS Baia Sprie în parteneriat cu ISJ Maramureş şi FRSB, au demarat Proiectul național de selecție “HAI LA BIATLON”

În perioada 23.11-22.12.2023 CSS Baia Sprie în parteneriat cu ISJ Maramureş şi FRSB, au demarat Proiectul național de selecție “HAI LA BIATLON”.
Au fost organizate activităţi de selecție în unităţile şcolare din Baia Mare, Baia Sprie, Cavnic, Tautii de Sus, participand un numar 822 elevi dornici de a descoperi tainele biatlonului.

Calendarul activitatilor:
05.12.2023 Scoala Gimnaziala Baia Sprie
06.12.2023 Colegiul „Pintea Viteazul „ Cavnic
08.12.2023 Scoala Gimnaziala „George Cosbuc” Baia Mare
12.12.2023 Scoala Gimnaziala ”Ioan Slavici” Tautii de Sus
13.12.2023 Colegiul „Mihai Eminescu” Baia Mare ,sala de sport
14.12.2023 Scoala Gimnaziala „Nicolae Iorga ”Baia Mare

Federația Română de Schi-Biatlon, în parteneriat cu IBU (@biathlonworld), a lansat la începutul acestei luni programul de selecție “Hai la Biatlon”, prin care sute de elevi din școlile generale au luat primul contact cu schiul și cu biatlonul și au fost încurajați să se înscrie pe viitor în programe de pregătire specializată.
Desfășurat sub egida programului “Happy on Biathlon”, lansat de Internaţional Biathlon Union, proiectul FRSB si-a propus o acoperire națională, în care să antreneze sute de copii, cu dorința de a-i smulge din fața ecranelor și a-i aduce la sport, în aer liber.
Dorim să mulţumim celor implicaţi în acest proiect, actiunea a fost primita cu mare curiozitate, implicare şi profesionalism, denotă feedback- urile primite de la unităţile şcolare, cât şi de la mass media, foarte interesată de acest eveniment:

„Şcoala Nicolae Iorga Baia Mare se simte plin (ă) de recunoştinţă.
Să descoperi farmecul unui sport este mereu plăcut, de aceea elevilor Școlii Gimnaziale “Nicolae Iorga” li s-a oferit oportunitatea întâlnirii cu biatlonul.

În colaborare cu CSS Baia Sprie, membrii catedrei de sport din școală au apropiat elevii de principiile acestei discipline olimpice. Copiii au avut prilejul să se familiarizeze cu trasul la țintă și să își descopere noi abilități care le vor fi utile și le vor spori încrederea în sine. Mulțumim pentru colaborare CSS Baia Sprie!”

Share


Sari la conținut